Thursday, March 16, 2006

Why do we do it?

10 most stupid questions people usually ask in obvious situations and some equally stupid answers,

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?

Answer:- Well,it's so hot, there were no cool cabs so I thought i'd watch some advertisements in the cool comfort of the theatre.

2. In the bus: A fat girl wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?

Answer:- No, not at all, I'm on local anesthesia..... why don't you try again or should i try this time.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask
Stupid Question:- Why, why him, of all people.

Answer:- Why?Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:- Is the "blah blah blah" dish good.

Answer:- No, its teribble and made of adulterated cement.We occasionaly also spit in it.

5. At a family get-together.When some distant aunt meets you after years
Stupid Question:- Munna,Chickoo, you've become so big.

Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask
Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?

Answer:- No,he's a miserable wife-beating, insensitive lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping.

Answer:- No. I was playing cricket for India at Sharjah and just when you called Salim Malik was betting with me that Pakistan would win. What do you think?

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?

Answer:- No, its autumn and I'm shedding......

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth
Stupid Question:- Tell me if it hurts?

Answer:- And while I'm telling you , you tell me if I bite.

10. You are smoking a cigarette and a person asks
Stupid Question:- Oh, so you smoke

Answer:- No, it's a miracle... it was a chalk and now it's in flames!!!

Once again!! all credit for these funnies goes to Curly Sue

2 comments:

fudgebumpkin said...

This is such a classy blog Naima...loving it!

NM said...

When ru back in manchester women, i can't remember the last time i saw you.. bring on the whalley range reunion :)